Op onze school hebben we 2 kleuterklassen: de guppyklas en de stokstaartklas

De jongste kleuters (2,5 – 3 jarigen) zijn de guppy’s en zij zitten in het klasje van juf Leen.
Onze oudste kleuters (4-6 jarigen), zijn de stokstaartjes en spelen en leren bij juf Marina.

Als kleine school kiezen we in de kleuterklas voor 2 graadklassen. Een graadklas is een klas waarin leerlingen van twee verschillende leeftijden samen zitten. Door jarenlange ervaring, zien wij dit als troef in ons onderwijsaanbod.

Interessante informatie:

Busdienst

De buschauffeur en Lydia, de begeleidster, komen je kapoen ’s morgens afhalen aan de deur. ’s Avonds brengen ze je bengel na een boeiende dag weer thuis. Makkelijk toch!!!
Voor meer informatie, kijk even in de rubriek: leerlingenvervoer

Kinderopvang “Kinderclub”

Moet je langer werken of ’s morgens vroeger vertrekken, geen probleem!
Dit kan dankzij de samenwerking met de gemeentelijke kinderopvang!
Kinderclub: Zwanenberg 27 te Herenthout, Tel.: 014/50.27.76.

Smakelijk!

De kleuters kunnen ’s middags hun boterhammen opeten in de refter. We bieden elke dag verse soep aan.

Spelen in een groene en ruime omgeving

Onze school ligt midden in het groen. We beschikken over veel speelruimte: de kleuters en leerlingen van de lagere school spelen op aparte speelplaatsen. Ook is er een grote speelweide. Wij vinden het belangrijk dat de kinderen kunnen ravotten in het gras.

Zoef-schriftje

Elke dag krijgt je kapoen een heen-en-weer schriftje mee. De juf brengt jullie op de hoogte van het reilen en zeilen in de klas. De ouders hebben via dit schriftje ook de mogelijkheid om met de juf te communiceren over dagelijkse zaken.