When:
28 april 2015 all-day
2015-04-28T00:00:00+02:00
2015-04-29T00:00:00+02:00

De Steltenloper

Een jongeman maakt van zijn kleine houten huisje metershoge stelten en trekt de wijde wereld in. Hij loopt hoog boven de toppen van een enorm dennenbos, waadt door de eindeloze diepten van de Stille Oceaan. In de Grand Canyon is alles knaloranje, op de Noordpool is alles ijzig blauw …
Snorkelaars, apen, alpinisten, zeemeerminnen… Tijdens zijn fantastische reis door de wereld ontmoet de steltenloper de gekste figuren. En op het einde komt hij weer veilig thuis. Zoveel rijker, zoveel wijzer, zijn wereld en hijzelf zoveel fleuriger en kleuriger als voorheen.
Droom en werkelijkheid, realiteit en fantasie houden moeiteloos gelijke tred in deze woordloze kleutervoorstelling boordevol hedendaags dans- en figurentheater.

Bij de productie ‘De steltenloper’ hoort ook een mini-tentoonstelling. Op een speelse en kindvriendelijke manier laat deze kleine expo het publiek kennis maken met het gelijknamige prentenboek van Mattias De Leeuw. Wist je trouwens dat Mattias in 2013 de Boekenpluim won met ‘De Steltenloper’?

Een coproductie van: DE MAAN en Nat Gras naar het gelijknamige prentenboek van Mattias De Leeuw Regie: Goele Van Dijck en Paul Contryn
Choreografie: Goele Van Dijck
Creatie en spel: Miguel Do Vale en Martina Griewank
Scenografie en poppen: Paul Contryn
Compositie: Frank Vaganée
Productiecoördinatie: Kosmonaut Production
coproductie: P2 – cultuurcentrum Hasselt en Theater a/h Vrijthof Maastricht i.k.v. interlimburgse subsidies.

www.demaan.be

www.natgras.be

Comments are closed.