When:
11 juni 2015 @ 13:30
2015-06-11T13:30:00+02:00
2015-06-11T14:00:00+02:00

Duikvlucht

Op een verlaten plek langs het kanaal leeft Daniel, de ‘braakballenverzamelaar’. Hij leidt een eenzaam en teruggetrokken bestaan, ver weg van de bewoonde wereld. Zijn dagen worden gekleurd door de bezoekjes van de pakjesman Nico en de schapenherder Mandus, die op zoek is naar zijn verdwaalde kudde. Hun leven wordt op zijn kop gezet als het veerpontmeisje Vera komt aangewaaid.

Duikvlucht is een avontuur vol bizarre ontmoetingen, gruwelijke misverstanden én ontelbare dromen. Het is een schitterende, hilarische voorstelling voor jong en oud.

Het Gentse Studio Orka strijkt neer op een locatie aan het kanaal. De voorbije jaren speelde deze voorstelling telkens voor volle tribunes op onder andere de Zomer van Antwerpen en in Genk, Gent en Brussel. Duikvlucht komt exclusief naar de Kempen voor wat ongetwijfeld de knaller van de zomer wordt. Duikvlucht werd geselecteerd voor het Theaterfestival 2013.

Spel en concept: Dominique Van Malder, Joris Hessels, Ruth Beeckmans en Titus De Voogdt
Concept: Philippe Van de Velde, Martine Decroos, Thomas Devos, Johan Heldenbergh, Mieke Versyp, Kwint Manshoven, Kristof Oosterlynck, Kris Van Oudenhoven en Marieke Demunck

Organisatie: cc ’t Schaliken, cc de Werft, cc ’t Getouw, cc de Warande en cc Zwaneberg Website: www.studio-orka.be en www.antigone.be

Comments are closed.